Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden?

Zaterdag 29 juni 2024 van: 14:00 tot 02:00uur.
Zondag 30 juni 2024 van: 14:00 tot 20.00uur.


Hoe oud moet ik zijn?

Greatest Hits Festival kent geen minimale leeftijd. Tot en met 14 jaar kom je wel met begeleiding. Op zaterdag is het voor iedereen verplicht een geldig ticket te hebben. Op zondag hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang (legitimatie verplicht).


Tot hoe laat kan ik het festivalterrein nog op?
Op zaterdag 29 juni kan je tot 23.00 uur naar binnen toe, met een geldige ticket. Op zondag 30 juni kan je tot 17.00 uur naar binnen toe, met een geldige ticket.


Zijn jullie voorbereid op slecht weer?

Nee, Greatest Hits Festival is in de buitenlucht. Bij regen verkopen we poncho’s.


Zijn er Lockers?

Ja, deze kunnen online gekocht worden via: www.ticketkantoor.nl/shop/greatesthitsfestival  In de week van het festival krijg je jouw lockernummer met pincode toegestuurd per e-mail. Let op! Huur je een locker voor 2 dagen? Je krijgt voor beide dagen een unieke locker met code toegestuurd, laat jouw spullen hier dus niet liggen in de nacht.


Hoe kan ik betalen op Greatest Hits Festival?

Op het terrein kun je geen cash geld pinnen. Bij Greatest Hits Festival betaal je gewoon met je pinpas aan de bar. Jouw cash geld kan je omwisselen voor een opwaardeerkaart (2,- eenmalig) en meebetalen aan alle barren. Geen zorgen je kan jouw zwarte geld nog altijd kwijt bij ons.

Na het festival nog geld over op de opwaardeerkaart? Stuur ons een mail op mats@betuwsspektakel.nl en je krijgt een retourformulier toegestuurd. Dit is mogelijk tot 16 juli. Eind juli zal het geld teruggestort worden.


Kan ik mijn munten nog inleveren?

Ja, in 2024 kan je deze nog inwisselen bij onze contactkaart huisjes op het festivalterrein, nabij de ingang, niet aan de barren! Wij zullen de waarde van 2,50 per munt op een opwaardeerkaart (waar je eenmalig 2,- voor betaald) plaatsen.


 Hoe werkt het bekermuntsysteem?

Bij binnenkomst ontvang je 1x een gratis recycle munt, na het scannen van jouw ticket. Aan de bar bestel jij jouw drankje en rekent deze af + 1 recycle munt voor de beker. Wanneer jouw beker leeg is kun je deze inleveren bij de bar in ruil voor een recycle munt, of gebruiken bij het aankopen van een nieuw drankje. Je betaalt dan alleen voor jouw nieuwe drankje. Heb je geen beker meer of recyclemunt, dan betaal je €0,50 voor jouw nieuwe beker.


Mag ik mijn drankje of etenswaren mee het festivalterrein af nemen?
Nee, deze mag je alleen op het terrein nuttigen.


Hoe werkt een combi ticket?

Een combi ticket kan niet worden opgedeeld in een zaterdag en zondag ticket. Dit betekent dat de persoon die het ticket op zaterdag gebruikt, dezelfde persoon moet zijn die het ticket op zondag gebruikt. Het ticket wordt op beide dagen gescand.


Verkopen jullie tickets aan de deur?
Ja, zolang wij niet uitverkocht zijn.


Moet ik mijn ticket printen?
Liever niet, dit is namelijk ook beter voor het milieu. Je kunt je ticket namelijk vanaf je telefoon laten scannen. Houd er rekening mee dat we geen Wifi op locatie hebben. Wij adviseren je dan ook om jouw ticket te downloaden op je telefoon en een screenshot te maken voordat je ons bezoekt.


Wat als ik medicijnen gebruik?

Medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte mogen i.c.m. een medicijnpaspoort mee naar binnen. Een medicijnpaspoort is verkrijgbaar bij iedere apotheek. Houd hierbij rekening met een aanvraagtijd van circa 3 weken.

Te laat met aanvragen? Neem iets mee waarmee onze beveiliging ziet dat je de medicijnen of eten of vloeistoffen écht nodig hebt.


Zijn de toiletten gratis?
Ja, deze zijn gratis. Houd deze schoon!


Waar kan ik parkeren?
Je kan gratis parkeren, dit wordt via bewegwijzering en parkeerbegeleiders duidelijk aangegeven.

Let op: de stalling is niet bewaakt! Auto’s, fietsen en brommers die toegangspaden of calamiteitenroutes verhinderen, worden verwijderd.
Volg de aanwijzingen van onze parkeerbegeleiders op.


Ik ben Dj, zou ik nog kunnen optreden tijdens Greatest Hits Festival?

Deze editie zijn we helemaal voorzien, wie weet voor 2025!


Waar kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Dit kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@betuwsspektakel.nl


Zijn er kledingvoorschriften?

Er zijn eigenlijk geen kledingvoorschriften, het enige wat we niet willen is beledigende, racistische, veroordelende kleding/uitingen. Ook is het niet toegestaan om in kleding te komen die je als groep herkenbaar maakt. Greatest Hits Festival is een laagdrempelig evenement waar iedereen zich op zijn/haar gemak moet kunnen voelen!


Mag ik professionele fotoapparatuur meenemen of een gopro?

Het is niet toegestaan om (semi)professionele fotografie- en videoapparatuur (met verwisselbare lenzen) mee het festivalterrein op te nemen. Smartphones en kleine compact camera’s met een ingebouwde lens zijn wel toegestaan.


Welke voorzieningen zijn er voor mindervaliden

Ons Festivalterrein is over het algemeen niet verhard met vlonderdelen.

We snappen dat je misschien meer nodig hebt om naar Greatest Hits Festival te kunnen. Neem contact met ons op via het contactformulier zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen kijken.


Gehoorbescherming

We vinden het belangrijk om op een veilige manier van muziek te genieten. Daarom raden we aan gehoorbescherming te dragen. Neem zelf oordoppen mee of koop oordoppen bij ons op het festivalterrein.