Sponsoren

Het Greatest Hits Festival is een lokaal festival voor muziekliefhebbers van toen en nu. Bezoekers worden meegenomen op een reis langs de rock & roll van de jaren 70, de disco van de jaren 80, de house van de jaren 90 en de pop van de jaren 2000 tot de hits van vandaag. Die reis maken de bezoekers niet alleen, maar samen met hun vrienden. Ze herkennen niet alleen de muziek, maar ook de lokale ondernemers die ambachtelijke gerechten en zomerse cocktails serveren. 

Het Greatest Hits Festival omvat de middag en de avond van zaterdag 29 juni 2024. ’s Middags genieten bezoekers van elkaars gezelligheid, het eten en het drinken, terwijl de muziek op dat moment een bijrol heeft. De bezoekers verzamelen zich rondom de bartafels, strandstoelen en hangmatten. Het drinken halen ze bij de diverse bars, en het eten halen ze bij foodtrucks van lokale ondernemers. In deze uren staan de muziek en aankleding in het teken van de jaren tachtig en negentig. 

Als de zon onder gaat begeven steeds meer bezoekers zich richting het podium. Op het podium staan verschillende Dj’s en acts geprogrammeerd die de jaren negentig, nul en tien doen herleven. We focussen ons op muziek die het voltallige publiek aanspreekt en bijdraagt aan ons doel: het organiseren van een veilig muziekevenement waar bezoekers ongedwongen van kunnen genieten.


Enthousiast geworden? Neem dan vrijblijvend contact op met Anne Zonneveld (06-41722181 of anne@betuwsspektakel.nl)

Onze GOLD sponsoren

Onze SILVER SPONSOREN